Κυριακή 14 Μαρτίου 2021

Πίσω από τα Μάτια της (Κριτική Σειράς)

 από την Γεωργία Παπαδοπούλου


Περίληψη: Ένα ποτό που χύνεται σε ένα μπαρ οδηγεί σε αμηχανία στη δουλειά της Λουίζ που βασανίζεται από νυχτερινούς τρόμους. Ο Ντέιβιντ γνωρίζει την Αντέλ στους συναδέλφους του.

Πρωταγωνιστούν: Simona Brown, Eve Hewson, Tom Bateman

Βαθμολογία: 5/10 

   Η σειρά "Πίσω από τα μάτια της" είναι ένα ψυχολογικό θρίλερ με αρκετές δόσεις μυστηρίου. Η Λουίζ γνωρίζει έναν τύπο σε ένα μπαρ και την επόμενη μέρα στη δουλειά ανακαλύπτει ότι είναι ο Ντέιβιντ, ο καινούριος της συνάδελφος.  Σύντομα συναντά τυχαία και την Αντέλ και αρχίζει αναπτύσσει μία φιλική σχέση μαζί, χωρίς αρχικά να γνωρίζει ότι πρόκειται για τη σύζυγο του Ντέιβιντ.

   Στα πρώτα τρία επεισόδια, από τα συνολικά έξι, οι εξελίξεις είναι αργές, ωστόσο ο θεατής δε χάνει το ενδιαφέρον του, καθώς χτίζεται σταδιακά η πλοκή και κάνει "κοιλιά" η ροή της. Η παρακολούθηση σου δημιουργεί μία αίσθηση αγωνίας για το τι πρόκειται να συμβεί στη συνέχεια, αφού ένα μεγάλο μυστήριο καλύπτει τη σχέση του Ντέιβιντ και της Αντέλ. Στα επόμενα τρία επεισόδια δίνονται σταδιακά εξηγήσεις που δικαιολογούν τις συμπεριφορές των ηρώων με το τέλος να είναι απόλυτα ξεκάθαρο. Ωστόσο, δε χαρακτηρίζεται ως ένα ικανοποιητικό κλείσιμο σε αυτή την υπόθεση, παρότι δεν αφήνει τίποτα αναπάντητο και εμπεριέχει και το στοιχείο της ανατροπής. Το κλείσιμο που δίνεται στην ιστορία, καταφέρνει να χαλάσει οποιαδήποτε θετική εντύπωση έχει δημιουργηθεί στον θεατή.

   Οι ερμηνείες των ηθοποιών είναι καλές, με την Eve Hewson που υποδύεται την Αντέλ να ξεχωρίζει. Εξάλλου από τους τρεις χαρακτήρες της σειράς, η Αντέλ είναι αυτή που έχει την πιο αινιγματική και ενδιαφέρουσα προσωπικότητα. Οι χαρακτήρες της Λουίζ και του Ντέινιντ δεν είναι από αυτούς που σου μένουν στο μυαλό και κατά κάποιον τρόπο "χάνονται" δίπλα στην Αντέλ. Βέβαια, αυτό δε σημαίνει ότι οι ερμηνείες των πρωταγωνιστών είναι κακές και πως οι χαρακτήρες δεν προβάλλονται πλήρως σε αυτόν που βλέπει τη σειρά.

   Γενικά, το "Πίσω από τα μάτια της" είναι μία σειρά που σου δημιουργεί ανάμεικτα συναισθήματα και εντυπώσεις. Στην αρχή σε κερδίζει, αλλά με το που την ολοκληρώσεις, αλλάζεις γνώμη λόγω του κλεισίματος που δόθηκε στην ιστορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δείτε επίσης

Ο Ταχυδρόμος των Βιβλίων

 από την Γεωργία Παπαδοπούλου Περιγραφή: Ο βιβλιοπώλης Καρλ Κόλχοφ παραδίδει βιβλία σε σπίτια ορισμένων πελατών του τις βραδινές ώρες, αφού...