Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2021

Tiny Pretty Things (Κριτική Σειράς)

 από την Γεωργία Παπαδοπούλου


Περίληψη: Η μπαλαρίνα Νεβέα φτάνει στη φημισμένη σχολή χορού Άρτσερ του Σικάγου και έρχεται αντιμέτωπη με νέους εχθρούς - και τη δυσάρεστη αλήθεια της αναπάντεχης αποδοχής της.

Πρωταγωνιστούν: Kylie Jefferson, Lauren Holly, Casimere Jollette

Βαθμολογία: 6/10 

    Η σειρά Tiny Pretty Things είναι ένα εφηβικό δράμα που η υπόθεσή του εξελίσσεται σε μία σχολή χορού στο Σικάγο. Οι νεαροί χορευτές προσπαθούν με κάθε τρόπο να ξεχωρίσουν για τις ικανότητές τους στο χορό, χρησιμοποιώντας ακόμη και αθέμιτα μέσα. 

    Η ιστορία ξεκινά με την πτώση μία κοπέλας, της Κάσι, από την ταράτσα της σχολής. Η πλοκή ακολουθεί την καθημερινότητα των μαθητών και ταυτόχρονα επιδιώκεται η λύση του μυστηρίου της πτώσης. Οι εξελίξεις άλλοτε κινούνται γρήγορα και άλλοτε πιο αργά. Παρότι υπάρχουν αρκετά κλισέ και δεν είναι πρωτότυπο το σενάριο, ο θεατής παρακολουθεί από το πρώτο επεισόδιο, χωρίς να χάνεται το ενδιαφέρον του. Οι σκηνές του χορού είναι σε ορισμένες περιπτώσεις εντυπωσιακές και αποτελούν ένα από τα θετικά στοιχεία της σειράς. 

    Οι χαρακτήρες, αν και έχουν ξεχωριστές και ιδιαίτερες προσωπικότητες, δεν ξεφεύγουν από αυτό που συνηθίζεται στις εφηβικές σειρές. Παρατηρείται μία εξέλιξη σε αυτούς όσο περνούν τα επεισόδια, ενώ συχνές είναι και οι εναλλαγές στις σχέσεις που αναπτύσσονται μεταξύ τους.  

    Γενικά, το Tiny Pretty Things είναι μία σειρά που δεν έχει κάτι καινούριο να προσφέρει, αλλά την παρακολουθείς χωρίς να βαριέσαι και σε κάνει να θέλεις να μάθεις τι θα γίνει στο τέλος. Αν σας αρέσουν σειρές όπως το Pretty Little Liars και το Elite”, τότε το πιο πιθανό είναι να σας αρέσει και αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δείτε επίσης

Ο Ταχυδρόμος των Βιβλίων

 από την Γεωργία Παπαδοπούλου Περιγραφή: Ο βιβλιοπώλης Καρλ Κόλχοφ παραδίδει βιβλία σε σπίτια ορισμένων πελατών του τις βραδινές ώρες, αφού...