Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2020

Ραντεβού στις Γιορτές (Κριτική Ταινίας)

 από την Γεωργία Παπαδοπούλου


Περίληψη:
Έχοντας κουραστεί να είναι μόνοι στις γιορτές, δύο άγνωστοι συμφωνούν να συνοδεύουν ο ένας τον άλλον όλο τον χρόνο, αλλά τελικά προκύπτουν συναισθήματα στην πορεία.

Πρωταγωνιστούν: Emma Roberts, Luke Bracey, Kristin Chenoweth

Βαθμολογία: 6/10 

   Η ταινία "Ραντεβού στις Γιορτές" είναι μία ανάλαφρη ρομαντική κομεντί. Οι δύο κεντρικοί ήρωες, Sloane και Jackson, κάνουν μία συμφωνία μεταξύ τους. Να συνοδεύουν ο ένας στον άλλον σε γιορτινές εκδηλώσεις.

   Η ιστορία είναι ευχάριστη και αστεία, ενώ κατά την παρακολούθηση της ταινίας δε χάνεται το ενδιαφέρον. Υπάρχουν κάποια κλισέ στην υπόθεση, ωστόσο δεν ενοχλούν τον θεατή. Είναι σχεδόν αδύνατο για μία ρομαντική κομεντί να μην περιλαμβάνει κάποιες "κλασικές" εξελίξεις. Η πλοκή είναι γρήγορη, χωρίς να έχει κάτι το περίπλοκο. Άλλωστε, δεν το επιτρέπει και το είδος.

   Οι δύο πρωταγωνιστές,  Emma Roberts και Luke Bracey, αποτελούν ένα πολύ ταιριαστό κινηματογραφικό ζευγάρι. Οι ερμηνείες τους είναι καλές και οι διάλογοι μεταξύ των χαρακτήρων που υποδύονται είναι σε αρκετά σημεία απολαυστικοί. Η Sloane και ο Jackson έχουν και οι δύο "δυνατές" προσωπικότητες και δεν περνούν αδιάφοροι. 

   Γενικά, το "Ραντεβού στις Γιορτές" είναι μια αξιοπρεπέστατη ταινία του είδους, κατάλληλη για να περάσετε ευχάριστα τον χρόνο σας και να μπείτε στο γιορτινό κλίμα. Δεν έχει κάτι παραπάνω να προσφέρει, πέρα από το να σας διασκεδάσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δείτε επίσης

Ο Ταχυδρόμος των Βιβλίων

 από την Γεωργία Παπαδοπούλου Περιγραφή: Ο βιβλιοπώλης Καρλ Κόλχοφ παραδίδει βιβλία σε σπίτια ορισμένων πελατών του τις βραδινές ώρες, αφού...