Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020

Emily in Paris (Κριτική Σειράς)

 από την Γεωργία Παπαδοπούλου

Περίληψη: Έχοντας βρει την δουλειά των ονείρων της στο Παρίσι, η Έμιλι Κούπερ, στέλεχος μάρκετινγκ από το Σικάγο, πρέπει να συνδυάσει δουλειά, φιλίες και έρωτα στη νέα της ζωή.

Πρωταγωνιστούν: Lily Collins, Philippine Leroy-Beaulieu, Ashley Park

Βαθμολογία: 7/10

   Η σειρά των 10 επεισοδίων με τίτλο "Emily in Paris" είναι μια ανάλαφρη ρομαντική κομεντί. Η Emily είναι μια νεαρή γυναίκα που ταξιδεύει στο Παρίσι για δουλέψει σε μια διαφημιστική εταιρεία. 

   Η ιστορία εξελίσσεται ολόκληρη στο Παρίσι και η βασική της θεματολογία περιστρέφεται γύρω από τον χώρο της μόδας. Το σενάριο δεν είναι κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί, ωστόσο το ενδιαφέρον κατά την παρακολούθηση της σειράς παραμένει αμείωτο. Το ρομαντικό στοιχείο κυριαρχεί σε όλα τα επεισόδια, χωρίς όμως να φτάνει στο σημείο του γλυκανάλατου. Θυμίζει γενικότερα ταινίες, όπως Ο διάβολος φοράει Prada, και σειρές, όπως το Gossip Girl.

   Η Lily Collins έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, καθώς υποδύεται την Emily. Η Emily είναι τελειομανής, πεισματάρα και έχει αίσθηση του χιούμορ. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι από τους χαρακτήρες που γίνονται συμπαθείς στους περισσότερους. Η χημεία της, με σχεδόν όλους τους υπόλοιπους χαρακτήρες, είναι πολύ καλή. Το cast σαν σύνολο είναι αυτό που πρέπει, χωρίς να διακρίνεται κάποια εξαιρετική ερμηνεία.

   Γενικά, το "Emily in Paris" είναι μία ευχάριστη και διασκεδαστική σειρά, κατάλληλη για να περάσεις ευχάριστα τον χρόνο σου. Αν οι ρομαντικές κομεντί είναι ένα είδος που προτιμάς, σίγουρα θα σου αρέσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δείτε επίσης

Ο Ταχυδρόμος των Βιβλίων

 από την Γεωργία Παπαδοπούλου Περιγραφή: Ο βιβλιοπώλης Καρλ Κόλχοφ παραδίδει βιβλία σε σπίτια ορισμένων πελατών του τις βραδινές ώρες, αφού...