Δευτέρα 4 Μαΐου 2020

Summertime (Κριτική Σειράς)

από την Γεωργία Παπαδοπούλου

Περίληψη: Απογοητευμένη από τους γονείς της, η Σάμερ δέχεται τελικά να πάει σε ένα πάρτι με τη φίλη της. Εκεί γνωρίζει έναν νεαρό με πολλή αυτοπεποίθηση, τον Άλε.
Πρωταγωνιστούν: Rebecca Coco Edogamhe, Ludovico Tersigni, Amanda Campana
Βαθμολογία: 6.5/10 

   Το "Summertime" είναι μία νεανική ρομαντική σειρά που βασίζεται στο βιβλίο "Τρία μέτρα πάνω από τον ουρανό" του F. Moccia. Παρακολουθούμε το πώς περνούν το καλοκαίρι τους μία παρέα νεαρών ενηλίκων σε μία μικρή παραθαλάσσια πόλη της Ιταλίας.  
   Οι σχέσεις κάθε είδους (ερωτικές, οικογενειακές, φιλικές) καθώς και το πέρασμα στην ενηλικίωση αποτελούν τη βασική θεματολογία της σειράς. Η πλοκή εξελίσσεται στο παρόν και υπάρχουν μερικές αναδρομές στο παρελθόν που είναι χρήσιμες ώστε να γνωρίσουμε λίγο καλύτερα τους πρωταγωνιστές. Είναι καλογυρισμένη, με όμορφα πλάνα που δημιουργούν μία άκρως καλοκαιρινή ατμόσφαιρα. Την παρακολουθείς ευχάριστα και δε χάνεις το ενδιαφέρον σου.
   Όσο αφορά τους χαρακτήρες, παρουσιάζονται ικανοποιητικά στον θεατή, χωρίς όμως να ξεχωρίζει κάποιος για την ερμηνεία του. Η Σοφία, ο Έντο και ο Ντάριο που έχουν τους "δεύτερους" ρόλους είναι πολύ πιο ενδιαφέροντες από τους πρωταγωνιστές Σάμερ και Άλε. 
   Γενικά, το "Summertime" είναι μια ανάλαφρη σειρά για να περάσεις ευχάριστα την ώρα σου. Δείτε αν θέλετε να χαλαρώσετε και να πάρετε μία γεύση από καλοκαίρι. 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δείτε επίσης

Ο Ταχυδρόμος των Βιβλίων

 από την Γεωργία Παπαδοπούλου Περιγραφή: Ο βιβλιοπώλης Καρλ Κόλχοφ παραδίδει βιβλία σε σπίτια ορισμένων πελατών του τις βραδινές ώρες, αφού...