Τρίτη 12 Μαΐου 2020

Hollywood (Κριτική Σειράς)

από την Γεωργία Παπαδοπούλου

Περίληψη: Ενώ περιμένει τη μεγάλη του ευκαιρία, ο ανερχόμενος σταρ Τζακ Καστέλο δέχεται μία δουλειά σε ένα τοπικό βενζινάδικο που πουλάει και άλλα εκτός της βενζίνης.
Πρωταγωνιστούν:
Βαθμολογία:  8/10
   
  Το "Hollywood" είναι μία δραματική σειρά που ακολουθεί επίδοξους ηθοποιούς, σεναριογράφους και σκηνοθέτες,  καθώς προσπαθούν να κάνουν καριέρα στο χώρο του κινηματογράφου τα τέλη της δεκαετίας του '40. 
  Η ιστορία ξεκινά με τον Τζακ, έναν νεαρό ηθοποιό, να προσπαθεί με κάθε τρόπο να πάρει ένα μεγάλο ρόλο. Στη συνέχεια παρουσιάζονται στο θεατή και οι υπόλοιποι χαρακτήρες που θέλουν να εργαστούν στα στούντιο παραγωγής ACE. Ένας μαύρος σεναριογράφος, ο Άρτσι, που για να τα καταφέρει πρέπει να αντιμετωπίσει το θέμα των φυλετικών διακρίσεων και ένας νεαρός σκηνοθέτης, ο Ρέιμοντ, ο οποίος θέλει να φέρει μία αλλαγή στον χώρο. Το σενάριο μπορεί να μη φαίνεται πρωτότυπο, αλλά η ιστορία είναι πολύ ενδιαφέρουσα. Η σκηνοθεσία, τα σκηνικά και η μουσική επένδυση είναι εξαιρετικά. Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι τίτλοι έναρξης είναι πολύ προσεγμένοι και εντυπωσιάζουν, δείχνοντας ακριβώς τι πρόκειται να δεις.
   Το σύνολο των ηθοποιών είναι ένας από τους λόγους για να παρακολουθήσει κανείς τη σειρά. Πολύ καλές ερμηνείες, χαρακτήρων που έχουν ιδιαίτερες και ενδιαφέρουσες προσωπικότητες. Ο καθένας ξεχωρίζει με τον τρόπο του και στο τέλος ο θεατής σχηματίζει μία άποψη για τον καθένα ξεχωριστά, χωρίς να του περνά κάποιος ήρωας απαρατήρητος.
   Γενικά, το "Hollywood" είναι μία καλογυρισμένη δραματική σειρά με κοινωνικές προεκτάσεις. Αξίζει να την παρακολουθήσετε για τις ερμηνείες και τη θεματολογία της, ενώ το μόνο σίγουρο είναι ότι θα σας ψυχαγωγήσει.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δείτε επίσης

Ο Ταχυδρόμος των Βιβλίων

 από την Γεωργία Παπαδοπούλου Περιγραφή: Ο βιβλιοπώλης Καρλ Κόλχοφ παραδίδει βιβλία σε σπίτια ορισμένων πελατών του τις βραδινές ώρες, αφού...