Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020

V Wars (Κριτική Σειράς)

από την Γεωργία Παπαδοπούλου

Περίληψη: Μετά από ένα επείγον ταξίδι στην Αρκτική, ένας επιστήμονας και ο φίλος του μπαίνουν σε καραντίνα λόγω μιας ασθένειας που σύντομα εξελίσσεται σε κάτι μοχθηρό.
Πρωταγωνιστούν: Ian Somerhalder, Adrian Holmes, Jacky Lai
Βαθμολογία: 6/10 

   Το "V Wars" είναι μία σειρά επιστημονικής φαντασίας με κεντρικό ήρωα τον Dr Luther Swann, τον οποίο υποδύεται ο Ian Somerhalder. Μετά από ένα ταξίδι στην Αρκτική, ο Luther μπαίνει μαζί με τον φίλο και συνταξιδιώτη του Michael Feyne σε καραντίνα. Στην αρχή όλα φαίνεται να πηγαίνουν καλά, αλλά μία ασθένεια κάνει την εμφάνισή της και ο ο Dr Swann καλείται να βρει την θεραπεία.
   Στα πρώτα επεισόδια η πλοκή εξελίσσεται με αργούς ρυθμούς και δεν υπάρχουν πολλές αποκαλύψεις σχετικά με αυτό που έχει να αντιμετωπίσει ο κεντρικός ήρωας. Παρόλα αυτά το ενδιαφέρον του θεατή δε χάνεται και προς το τέλος το αίσθημα της αγωνίας για το τι θα γίνει στη συνέχεια κάνει την εμφάνισή του. Οι σκηνές δράσης και μερικές ανατροπές είναι από τα θετικά στοιχεία της σειράς. Βέβαια, το σενάριο συνολικά στερείται πρωτοτυπίας και υπάρχουν κάποιες προβλέψιμες εξελίξεις.
   Οι χαρακτήρες είναι καλοστημένοι, με τον βασικό ήρωα Luther ξεχωρίζει. Όπως είναι λογικό, είναι ο μόνος που παρουσιάζεται πλήρως στον θεατή και παρουσιάζει τη μεγαλύτερη εξέλιξη ως χαρακτήρας από το πρώτο ως το τελευταίο επεισόδιο. Η κατάσταση που αντιμετωπίζει είναι πρωτόγνωρη και αυτό κατά κάποιο τρόπο τον αναγκάζει να αλλάξει και να κάνει πράγματα που δε θα έκανε σε άλλη περίπτωση.
   Γενικά, το "V Wars" δεν είναι μία κακή σειρά. Απλά δεν καταφέρνει να σε εντυπωσιάσει. Αν την δείτε δε θα χάσετε το χρόνο σας, αλλά σίγουρα δεν πρόκειται για κάτι το ιδιαίτερο. Από την τελευταία σκηνή φαίνεται ότι θα υπάρξει και δεύτερη σεζόν, η οποία μπορεί να είναι πολύ καλύτερη, καθώς ο τρόπος που τελείωσε είναι πολλά υποσχόμενος.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δείτε επίσης

Ο Ταχυδρόμος των Βιβλίων

 από την Γεωργία Παπαδοπούλου Περιγραφή: Ο βιβλιοπώλης Καρλ Κόλχοφ παραδίδει βιβλία σε σπίτια ορισμένων πελατών του τις βραδινές ώρες, αφού...