Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019

Tall Girl (Κριτική Ταινίας)

από την Γεωργία Παπαδοπούλου

Περίληψη: Μετά από πολλά χρόνια καμπουριάσματος, η Τζόντι, μια πανύψηλη έφηβη, αποφασίζει να νικήσει τις ανασφάλειες της και παγιδεύεται σε ένα ερωτικό τρίγωνο στο λύκειο.
Πρωταγωνιστούν: Ava Michelle, Griffin Gluck, Sabrina Carpenter
Βαθμολογία: 5/10
   Το "Tall Girl" είναι μία εφηβική κωμική ταινία για μία 16χρονη κοπέλα, την Τζόντι, η οποία λόγω του ύψους της (1,86) δέχεται καθημερινά πειράγματα στο σχολείο. 
   Τα βασικά θέματα που πραγματεύεται η ταινία είναι ο σχολικός εκφοβισμός, ο εφηβικός έρωτας και η αποδοχή του εαυτού μας και των άλλων. Η συγκεκριμένη θεματολογία από μόνο της έχει ενδιαφέρον, αλλά στην περίπτωση του "Tall Girl" το τελικό αποτέλεσμα είναι χλιαρό και αδιάφορο. Υπάρχουν αρκετά κλισέ και η γενικότερη αισθητική της ταινίας θυμίζει την προηγούμενη δεκαετία. Στα θετικά της είναι ότι βλέπεται ευχάριστα και δε σε κάνει να βαρεθείς. 
   Όσο αφορά τους κεντρικούς ήρωας, αυτός που ξεχωρίζει είναι ο κολλητός φίλος της Τζόντι, ο Τζακ. Έχει μία ευχάριστη προσωπικότητα και υπάρχουν κάποιες αστείες σκηνές στις οποίες συμμετέχει. Αυτός δίνει την κωμική νότα στην ταινία. Όσο αφορά την πρωταγωνίστρια Τζόντι, θα μπορούσε σίγουρα να παρουσιαστεί με διαφορετικό τρόπο, ώστε να περάσει στον θεατή το "πρόβλημά" της και να τον κάνει να την καταλάβει.
   Γενικά, το "Tall Girl" είναι μια χαλαρή εφηβική ταινία που την βλέπεις απλά για να περάσεις την ώρα σου. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δείτε επίσης

Ο Ταχυδρόμος των Βιβλίων

 από την Γεωργία Παπαδοπούλου Περιγραφή: Ο βιβλιοπώλης Καρλ Κόλχοφ παραδίδει βιβλία σε σπίτια ορισμένων πελατών του τις βραδινές ώρες, αφού...