Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2019

Bodyguard (Κριτική Σειράς)

από την Γεωργία Παπαδοπούλου

Περίληψη: Αφού συμβάλει στην αποτροπή μιας τρομοκρατικής επίθεσης, ένας βετεράνος καλείται να προστατεύσει μια πολιτικό που υπήρξε υποστηρίκτρια της σύγκρουσης στην οποία πολέμησε.
Πρωταγωνιστούν: Richard Madden, Sophie Rundle, Vincent Franklin
Βαθμολογία: 7.5/10

   Η δραματική σειρά "Bodyguard" ακολουθεί τον βετεράνο πολέμου, David, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα στην ομάδα ιδιωτικής προστασίας της υπουργού εσωτερικών της Μ. Βρετανίας. 
   Η υπόθεση είναι αρκετά ενδιαφέρουσα και περίπλοκη, με τα δεδομένα να ανατρέπονται από το ένα επεισόδιο στο άλλο. Βέβαια, η εξέλιξη της πλοκής γίνεται με αργούς ρυθμούς, χωρίς όμως το τελικό αποτέλεσμα να είναι ανιαρό. Το τελευταίο επεισόδιο είναι το πιο δυνατό από όλα, καθώς είναι γεμάτο ένταση, δράση και σασπένς. Η ιστορία ολοκληρώνεται σε μόλις έξι επεισόδια, τα οποία είναι γεμάτα και δεν αφήνουν τον θεατή με κενά μετά την ολοκλήρωση της σειράς. 
   Ο κεντρικός ήρωας είναι ο David, τον οποίο ερμηνεύει πολύ καλά ο Richard Madden που έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τη σειρά Game of Thrones. Ο David έχει ιδιόρρυθμο χαρακτήρα και μία προσωπικότητα γεμάτη αντιθέσεις. Το γεγονός αυτό, μπορεί να μην τον κάνει προσιτό στον θεατή, σίγουρα όμως δεν τον κάνει αδιάφορο, αλλά το ακριβώς αντίθετο. Στο σύνολο του το καστ είναι ιδιαίτερα προσεγμένο, όπως άλλωστε συνηθίζεται στις βρετανικές παραγωγές.
   Γενικά, το "Bodyguard" είναι μία σειρά που αξίζει να την δείτε. Αν σας αρέσουν τα πολιτικά δράματα, τότε είναι κατάλληλη για εσάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δείτε επίσης

Ο Ταχυδρόμος των Βιβλίων

 από την Γεωργία Παπαδοπούλου Περιγραφή: Ο βιβλιοπώλης Καρλ Κόλχοφ παραδίδει βιβλία σε σπίτια ορισμένων πελατών του τις βραδινές ώρες, αφού...