Τετάρτη 10 Απριλίου 2019

Isn't It Romantic (Κριτική Ταινίας)

από την Γεωργία Παπαδοπούλου

Περίληψη: Μια αρχιτέκτονας χτυπάει το κεφάλι της και ξυπνάει για να ανακαλύψει ότι η αδιάφορη ζωή της έχει μετατραπεί σε μια εκθαμβωτική, αισθηματική κωμωδία γεμάτη κλισέ.
Πρωταγωνιστούν: Rebel Wilson, Liam Hemsworth, Adam Devine
Βαθμολογία: 6/10
  
 Η ταινία "Isn't It Romantic" είναι μία κωμωδία που σατιρίζει τις ρομαντικές κομεντί και τα κλισέ που συναντάμε σε αυτές. Η Νάταλι είναι μία νεαρή αρχιτέκτονας που δεν είναι φαν των συγκεκριμένων ταινιών. Μία μέρα χτυπάει το κεφάλι της και "γίνεται" πρωταγωνίστρια μιας ρομαντικής κομεντί.
   Σεναριακά το "Isn't It Romantic" δεν είναι ιδιαίτερα πρωτότυπο. Σίγουρα έχουμε ξαναδεί ταινίες με παρόμοια υπόθεση. Το δυνατό κομμάτι της ταινίας είναι το γέλιο που προκαλεί στον θεατή. Η πλοκή είναι γρήγορη και η διάρκεια της ταινίας πολύ μικρή (90 λεπτά), οπότε την παρακολουθείς με ενδιαφέρον και χωρίς να βαριέσαι, παρά την έλλειψη πρωτοτυπίας.
   Η Rebel Wilson που υποδύεται την κεντρική ηρωίδα Νάταλι είναι ένας από τους λόγους για να δεις τη συγκεκριμένη ταινία. Είναι κατάλληλη για τον ρόλο και την έχουμε συνηθίσει στο να υποδύεται τέτοιου είδους χαρακτήρες. Είναι αστεία και από τις εκφράσεις του προσώπου της μέχρι τον τρόπο που κινείται μπορεί να σου προκαλέσει γέλιο.
   Ωστόσο, η συγκεκριμένη ταινία είναι μόνο για να περάσεις ευχάριστα την ώρα και δεν έχει να προσφέρει τίποτα περισσότερο. Αρκετές σκηνές σου θυμίζουν ταινίες προηγούμενης δεκαετίες, χωρίς αυτό να είναι απαραίτητα κάτι αρνητικό.
   Γενικά, είναι μία ανάλαφρη ταινία για να χαλαρώσεις και να περάσεις απλά την ώρα σου. Πιθανόν να αρέσει περισσότερο σε φαν των ρομαντικών κομεντί.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δείτε επίσης

Ο Ταχυδρόμος των Βιβλίων

 από την Γεωργία Παπαδοπούλου Περιγραφή: Ο βιβλιοπώλης Καρλ Κόλχοφ παραδίδει βιβλία σε σπίτια ορισμένων πελατών του τις βραδινές ώρες, αφού...