Τρίτη 2 Απριλίου 2019

Bad Times at El Royale (Κριτική Ταινίας)

από την Γεωργία Παπαδοπούλου

Μια συνηθισμένη ημέρα του 1969 τέσσερις επισκέπτες καταφθάνουν σε ένα απομονωμένο ξενοδοχείο στα σύνορα Νεβάδα και Καλιφόρνια, ο καθένας με το δικό του ένοχο μυστικό.
Πρωταγωνιστούν: Jeff Bridges, Cynthia Erivo, Dakota Johnson
Βαθμολογία: 7/10

   Η ταινία "Bad Times at El Royale" είναι δραματική, με στοιχεία μυστηρίου και δράσης. Όλη η ιστορία διαδραματίζεται στο ξενοδοχείο El Royale, όπου καταφθάνουν διάφοροι επισκέπτες την ίδια ημέρα. Ο καθένας από αυτούς έχει τα δικά του μυστικά.
   Αυτό που ξεχωρίζει στη συγκεκριμένη ταινία είναι οι πολύ καλοί και γνωστοί ηθοποιοί που συμμετέχουν. Ο κάθε ήρωας έχει τη δική του ιστορία, αλλά και τον δικό του λόγο που αποφάσισε να μείνει σε αυτό το ξενοδοχείο. Η πλοκή εξελίσσεται με αργό ρυθμό, παρόλο που όλη η υπόθεση εκτυλίσσεται σε μία νύχτα. Υπάρχουν πολλές αναδρομές στο παρελθόν και μέσα από αυτές μαθαίνουμε την ιστορία του κάθε χαρακτήρα.
   Το σενάριο έχει ενδιαφέρον, αλλά δεν είναι από τις ταινίες που σε καθηλώνουν. Δεν υπάρχει μία κεντρική υπόθεση με αρχή, μέση και τέλος και ίσως αυτό να είναι κατά κάποιον τρόπο "αρνητικό" για την ταινία. Ενώ είναι καλογυρισμένη και στην αρχή σου δίνει την εντύπωση ότι θα παρακολουθήσεις κάτι ωραίο, η συνέχεια μάλλον δεν είναι και τόσο εντυπωσιακή. Υπάρχουν αρκετές σκηνές δράσης, οι οποίες βελτιώνουν κάπως την εμπειρία της θέασης.
   Γενικά, είναι μία ταινία που την παρακολουθείς για να περάσεις την ώρα σου. Θα μπορούσε να είναι πολύ καλύτερη, αλλά το τελικό αποτέλεσμα είναι "χλιαρό" και ως ένα βαθμό αδιάφορο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δείτε επίσης

Ο Ταχυδρόμος των Βιβλίων

 από την Γεωργία Παπαδοπούλου Περιγραφή: Ο βιβλιοπώλης Καρλ Κόλχοφ παραδίδει βιβλία σε σπίτια ορισμένων πελατών του τις βραδινές ώρες, αφού...