Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019

Το Τάγμα (Κριτική Σειράς)

από την Γεωργία Παπαδοπούλου

   Ψάχνοντας εκδίκηση για τον θάνατο της μητέρας του, ένας φοιτητής μπαίνει σε ένα μυστικό τάγμα και βρίσκεται στη μέση ενός πολέμου μεταξύ λυκανθρώπων και σκοτεινών μάγων.
Πρωταγωνιστούν: Jake Manley, Sarah Grey, Adam DiMarco
Βαθμολογία: 7.5/10 

   Το Τάγμα (The Order) είναι μία νεανική σειρά φαντασίας του Netflix. Είναι κατάλληλη για όσους αγαπούν τις ιστορίες που περιλαμβάνουν μαγεία και φανταστικά πλάσματα, αλλά διαδραματίζονται στον "δικό" μας κόσμο.
   Η υπόθεση είναι ενδιαφέρουσα και όσο περνούν τα επεισόδια αυξάνεται η αγωνία του θεατή. Κάποια από αυτά τελειώνουν με τέτοιο τρόπο που σε κάνουν να θες να δεις αμέσως το επόμενο. Η πλοκή είναι γρήγορη και η ιστορία ολοκληρώνεται σε 10 επεισόδια, διάρκειας περίπου 50 λεπτών. Δεν υπάρχει κάποια πληροφορία για 2η σεζόν. Βέβαια το τελευταίο επεισόδιο σου δίνει την εντύπωση ότι πιθανόν θα υπάρξει και συνέχεια. 
   Οι χαρακτήρες είναι αυτό ακριβώς που περιμένει κανείς σε τέτοιου είδους σειρές. Έχουμε το καλό παιδί, τον αστείο τύπο, την όμορφη κοπέλα και ούτω καθεξής. Αυτό δε σημαίνει ότι είναι αδιάφοροι. Οι περισσότεροι από αυτούς γίνονται ιδιαίτερα συμπαθείς σε όποιον παρακολουθεί τη σειρά. Για κάποιους δεν είναι καλό για μια σειρά να λείπει η πρωτοτυπία. Σίγουρα "Το Τάγμα" δεν είναι μία από τις σειρές που δεν έχουμε "ξαναδεί". Το περίεργο είναι ότι σε αρκετά σημεία φαίνεται να σατιρίζουν σειρές ή ταινίες με παρόμοια θεματολογία.
   Γενικά, "Το Τάγμα" είναι μία σειρά που αξίζει να την παρακολουθήσεις αν θες να περάσεις ευχάριστα την ώρα σου. Αρκετές φορές θα σου θυμίσει σειρές της προηγούμενης δεκαετίας και το μόνο σίγουρο είναι ότι δε θα βαρεθείς.


5 σχόλια:

  1. Πόσο χαζο τέλος ομως! Αν είχε κ λίγο καλύτερες ερμηνείες θα αξιζε πιο πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. όντως το τέλος ήταν κάπως, αλλά λογικά θα βγει 2η σεζόν. Οι ερμηνείες δεν ήταν κακές, ούτε όμως κάτι φοβερό.

      Διαγραφή
  2. Γνωρίζουμε πότε θα βγει η σεζόν 2;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΙ ταινια παιρομενο ποσ και ποσ 3 σεζον

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δείτε επίσης

Ο Ταχυδρόμος των Βιβλίων

 από την Γεωργία Παπαδοπούλου Περιγραφή: Ο βιβλιοπώλης Καρλ Κόλχοφ παραδίδει βιβλία σε σπίτια ορισμένων πελατών του τις βραδινές ώρες, αφού...