Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019

Νέες Κυκλοφορίες Στους Κινηματογράφους (10/01/2019)

από την Γεωργία Παπαδοπούλου

Το Πράσινο Βιβλίο (Green Book)

Περίληψη: 1960. O Tony Lip, πορτιέρης από μία Ιταλο-αμερικανική γειτονιά του Bronx, προσλαμβάνεται ως οδηγός του Dr. Don Shirley, ενός παγκοσμίου φήμης αφροαμερικάνου πιανίστα, για να τον συνοδεύσει σε μία περιοδεία από το Manhattan στον βαθύ Αμερικάνικο Νότο. Θα πρέπει να κινηθούν στηριζόμενοι στο «Πράσινο Βιβλίο», που θα τους υποδείξει τα ελάχιστα καταλύματα, εστιατόρια κτλ που ήταν τότε ασφαλή για τους Αφροαμερικανούς.
Σκηνοθεσία: Peter Farrelly
Πρωταγωνιστούν: Viggo Mortensen, Mahershala Ali, Linda Cardellini

Η Επιστροφή του Μπεν (Ben is Back) 

Περίληψη: Ο 19χρονος, εθισμένος στις ουσίες, Ben Burns επιστρέφει απροσδόκητα στο πατρικό του, την παραμονή των Χριστουγέννων. Η Holly, μητέρα του Ben νοιώθει ανακούφιση, αλλά παράλληλα, ανήσυχη με την κατάσταση υγείας του. Μετά από ένα ταραχώδες 24ωρο, μυστικά έρχονται στην επιφάνεια, μα η μητρική αγάπη αποδεικνύεται για ακόμα μια φορά, ικανή να νικήσει και να κρατήσει ασφαλή τον Ben.
Σκηνοθεσία: Peter Hedges
Πρωταγωνιστούν: Julia Roberts, Lucas Hedges, Courtney B. Vance

Το Βράδυ που Έφαγε τον Κόσμο (The Night Eats The World)
 

Περίληψη: Ξυπνώντας σε κάποιο διαμέρισμα μετά από ένα ξέφρενο πάρτυ, ο Σαμ έρχεται αντιμέτωπος με μια φριχτή πραγματικότητα: Ένας στρατός από ζόμπι έχει εισβάλλει στους δρόμους του Παρισιού και εκείνος είναι ο μοναδικός επιζών. Τρομοκρατημένος, κλείνεται μέσα στο κτήριο και οργανώνει την επιβίωσή του. Αναρωτιέται πόσο καιρό μπορεί να αντέξει στη σιωπή και στη μοναξιά και η απάντηση έρχεται όταν ανακαλύπτει ότι τελικά δεν είναι μόνος.
Σκηνοθεσία: Dominique Rocher
Πρωταγωνιστούν: Anders Danielsen Lie, Golshifteh Farahani, Denis Lavant

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δείτε επίσης

Ο Ταχυδρόμος των Βιβλίων

 από την Γεωργία Παπαδοπούλου Περιγραφή: Ο βιβλιοπώλης Καρλ Κόλχοφ παραδίδει βιβλία σε σπίτια ορισμένων πελατών του τις βραδινές ώρες, αφού...