Πέμπτη 10 Μαΐου 2018

Νέες Κυκλοφορίες Στους Κινηματογράφους (10/05/2018)

από την Γεωργία Παπαδοπούλου

ΒΗΡΥΤΟΣ (BEIRUT)

Περίληψη: Δύο μυστικοί πράκτορες της CIA αναθέτουν στον Mason Skiles, έναν πρώην Αμερικανό διπλωμάτη, να επιστρέψει στον Λίβανο μετά από δέκα χρόνια, για να διαπραγματευτεί τη ζωή ενός φίλου του. Τίποτα δεν είναι όπως το θυμόταν και εκτός από τα φαντάσματα του παρελθόντος, ο Mason βρίσκεται αντιμέτωπος με αποκαλύψεις που αφορούν τις προθέσεις του ισραηλινού στρατού, επικεφαλής Αμερικανών πολιτικών, της Οργάνωσης για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης και διεφθαρμένων γραφειοκρατών.
Σκηνοθεσία: Brad Anderson
Πρωταγωνιστούν: Rosamund Pike, Jon Hamm, Mark Pellegrino

Η ΕΝΟΧΗ ΤΟΥ ΚΕΝΕΝΤΙ (CHAPPAQUIDDICK)

Περίληψη: 18 Ιουλίου, 1969. Ο γερουσιαστής Τεντ Κένεντι φεύγει από ένα πάρτι στο Chappaquiddick της Μασαχουσέτης με συνοδηγό τη Μαίρη Τζο Κόπεχνε, μία πολλά υποσχόμενη σχεδιάστρια στρατηγικής που είχε συνεργαστεί με τον Μπόμπι Κένεντι για την καμπάνια του την προηγούμενη χρονιά. Οι συνθήκες αυτού που ακολούθησε έχουν προκαλέσει αντιδράσεις εδώ και 50 χρόνια. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το αυτοκίνητο έπεσε από μία γέφυρα με αποτέλεσμα η συνοδηγός να χάσει τη ζωή της, γιατί ο Τεντ Κένεντι ανέφερε το δυστύχημα 10 ώρες μετά. Το περιστατικό σηματοδότησε το τέλος της ζωής της νεαρής Κόπεχνε, καθώς και το τέλος των προσδοκιών του Τεντ Κένεντι για την προεδρική θέση.
Σκηνοθεσία: John Curran
Πρωταγωνιστούν:  Jason Clarke, Ed Helms, Jim Gaffigan

ΚΟΚΟΜΠΛΟΚΟ (BLOCKERS)

Περίληψη: Πόσες κωμωδίες έχουν γυριστεί για τον χορό αποφοίτησης; Και σε πόσες από αυτές πρωταγωνιστούσαν κορίτσια που σκοπό τους έχουν να χάσουν την παρθενία τους; αν απαντήσατε πολλές και καμία τότε θα παρακολουθήσετε την κατάλληλη κωμωδία καταστάσεων ΚΟΚΟΜΠΛΟΚΟ! Όταν τρεις γονείς, κατά λάθος, διαβάζουν τα μηνύματα που ανταλλάσσουν τα κορίτσια τους μεταξύ τους αναφορικά με την πρόθεσή τους να γίνουν γυναίκες στο χορό αποφοίτησης αρχίζει ένα κυνήγι να τις προλάβουν προτού… γίνει το κακό.
Σκηνοθεσία: Kay Cannon
Πρωταγωνιστούν: Leslie Mann, Gina Gershon, John Cena

ΤΟ ΚΟΥΚΛΟΣΠΙΤΟ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ (GHOSTLAND)

Περίληψη: Μια μητέρα και οι δύο κόρες της κληρονομούν το σπίτι της θείας τους. Το πρώτο τους βράδυ εκεί η μητέρα θα αναγκαστεί να προστατεύσει τις κόρες της από δολοφονικούς εισβολείς. Δεκαέξι χρόνια μετά οι δύο αδερφές θα επιστρέψουν στο σπίτι και τα πράγματα θα αρχίσουν να γίνονται περίεργα.
Σκηνοθεσία: Pascal Laugier
Πρωταγωνιστούν: Crystal Reed, Mylène Farmer, Anastasia Phillips

ΕΝΑΣ ΣΚΙΟΥΡΟΣ ΣΟΥΠΕΡ-ΗΡΩΑΣ 2 (THE NUT JOB 2: NUTTY BY NATURE) 

Περίληψη: Ο σκίουρος Σέρλι και η παρέα του επιστρέφουν! Για άλλη μία φορά, βρισκόμαστε στην Όουκταουν, όπου ο μοχθηρός δήμαρχος έχει αποφασίσει να καταστρέψει το Liberty Park και στη θέση του να χτίσει ένα λούνα παρκ. Ο Σέρλι και η ετερόκλητη ομάδα φίλων του συμμαχούν για να σώσουν το σπίτι τους, να κατατροπώσουν τον δήμαρχο και να ανακαταλάβουν το πάρκο.
Σκηνοθεσία: Cal Brunker
Δανείζουν τις φωνές τους: Will Arnett, Maya Rudolph, Bobby Cannavale

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δείτε επίσης

Ο Ταχυδρόμος των Βιβλίων

 από την Γεωργία Παπαδοπούλου Περιγραφή: Ο βιβλιοπώλης Καρλ Κόλχοφ παραδίδει βιβλία σε σπίτια ορισμένων πελατών του τις βραδινές ώρες, αφού...