Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

Νέες Κυκλοφορίες Στους Κινηματογράφους (30/11/2017)

από την Γεωργία Παπαδοπούλου

THANK YOU FOR YOUR SERVICE

Περίληψη: Μια ομάδα Αμερικανών στρατιωτών επιστρέφει στην πατρίδα από το Ιράκ, όπου έγιναν μάρτυρες ανείπωτης βίας και παραλογισμού. Καθώς προσπαθούν να επανενταχθούν στην καθημερινότητα ως πολίτες, βασανίζονται από τις εμπειρίες στους στα πεδία των μαχών, υποφέροντας από μετατραυματικό στρες.
Σκηνοθεσία: Jason Hall
Πρωταγωνιστούν: Haley Bennett, Miles Teller, Joe Cole
Τρέιλερ: 

ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ (DADDY'S HOME 2)

Περίληψη: Και μόλις οι δύο πατεράδες βρίσκουν τις ισορροπίες τους και μοιράζουν τους ρόλους τους ώστε οι δύο οικογένειες να συνυπάρχουν αρμονικά, καταφθάνουν για τις διακοπές των Χριστουγέννων οι παππούδες, που δεν τους λες και τους πιο εύκολους και διακριτικούς ανθρώπους του κόσμου… Ο Μελ Γκίμπσον, σε ρόλο τσαμπουκά παππού με πολλά άλυτα θέματα με το γιο του και στον αντίποδα ο αφελής Τζον Λίθγκοου που προσπαθεί να βρίσκει λύσεις σε όλα τα προβλήματα των άλλων, ξεχνώντας τα δικά του.
Σκηνοθεσία: Sean Anders
Πρωταγωνιστούν: Will Ferrell, Mark Wahlberg, Mel Gibson
Τρέιλερ: 

ΟΛΑ ΑΠ' ΤΗΝ ΑΡΧΗ (THE BACHELORS)

Περίληψη: Μετά το θάνατο της συζύγου του, ο Μπιλ Πόντερ και ο 17χρονος γιος του Γουές, μετακομίζουν από την μικρή τους πόλη στην μεγαλούπολη, σε μια προσπάθεια να κάνουν μια νέα αρχή. Καθώς οι δυο τους προσπαθούν να προσαρμοστούν στην νέα τους ζωή, και να βρουν τρόπους να κλείσουν τις πληγές τους, θα γνωρίσουν δυο ξεχωριστές γυναίκες που θα τους βοηθήσουν να αγκαλιάσουν και πάλι την ζωή.
Σκηνοθεσία: Kurt Voelker
Πρωταγωνιστούν: Odeya Rush, J.K. Simmons, Jean Louisa Kelly
Τρέιλερ: 

ΠΑΝΤΙΝΓΚΤΟΝ 2 (PADDINGTON 2)

Περίληψη: Ο Πάντινγκτον, ο πιο αγαπημένος αρκούδος στον κόσμο, επιστρέφει σε μία ξεκαρδιστική και γεμάτη δράση ταινία. Ο Πάντινγκτον ζει πλέον ευτυχισμένος με την καινούρια του οικογένεια, τους Μπράουν, στο Ουίνζντορ Γκάρντενς. Κι ενώ ψάχνει να βρει το τέλειο δώρο για την θεία του τη Λούση, που κλείνει τα 100 της χρόνια, ο Πάντινγκτον εντοπίζει ένα μοναδικό pop-up βιβλίο στην αντικερί του κ. Γκρούμπεν. Όταν όμως το βιβλίο εξαφανίζεται, ο Πάντινγκτον και οι Μπράουν ξεκινάνε ένα απίστευτο περιπετειώδες ταξίδι προκειμένου να λύσουν το μυστήριο.
Σκηνοθεσία: Paul King
Πρωταγωνιστούν: Ben Whishaw, Hugh Grant, Hugh Bonneville
Τρέιλερ: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δείτε επίσης

Ο Ταχυδρόμος των Βιβλίων

 από την Γεωργία Παπαδοπούλου Περιγραφή: Ο βιβλιοπώλης Καρλ Κόλχοφ παραδίδει βιβλία σε σπίτια ορισμένων πελατών του τις βραδινές ώρες, αφού...