Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

Νέες Κυκλοφορίες Στους Κινηματογράφους (03/11/2016)

από την Γεωργία Παπαδοπούλου

ΣΝΟΟΥΝΤΕΝ (SNOWDEN)

Περίληψη: Η ταινία «Snowden», το πολιτικά φορτισμένο, συναρπαστικό θρίλερ, με πρωταγωνιστές τους Τζόζεφ Γκόρντον-Λέβιτ και Σαιλίν Γούντλι, θα μας αποκαλύψει την απίστευτη, ανείπωτη προσωπική ιστορία του Έντουαρντ Σνόουντεν, της αμφιλεγόμενης προσωπικότητας που έφερε στο φως τις σοκαριστικές, παράνομες δραστηριότητες παρακολούθησης της NSA, για να γίνει ένα από τα πλέον καταζητούμενα άτομα στον κόσμο. Θεωρείται ήρωας για ορισμένους και προδότης για κάποιους άλλους. Ανεξάρτητα, όμως, από την προσωπική άποψη του καθενός, η επική ιστορία για τους λόγους που έκανε ότι έκανε, για το ποιους άφησε πίσω, και για το πως τα κατάφερε, αποτελεί ήδη μια από τις πιο συναρπαστικές ταινίες της χρονιάς.
Σκηνοθεσία: Oliver Stone
Πρωταγωνιστούν: Joseph Gordon-Levitt, Shailene Woodley, Melissa Leo

ΟΙ ΕΥΧΟΥΛΗΔΕΣ (TROLLS)
 

Περίληψη: Η Πόπι, η αισιόδοξη αρχηγός των Ευχούληδων, και ο διαμετρικά αντίθετός της χαρακτήρας, ο Μπραντς, θα πρέπει να επιβιβαστούν σε μια περιπέτεια που θα τους ταξιδέψει μακριά από τον μοναδικό κόσμο που γνώριζαν μέχρι σήμερα…
Σκηνοθεσία: Walt Dohrn, Mike Mitchell
Δανείζουν τις φωνές τους: Anna Kendrick, Justin Timberlake, Zooey Deschanel

ΜΟΝΟΣ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ (ALONE IN BERLIN)

Περίληψη: Γερμανία, 1940. Μετά τον θάνατο του μοναχογιού τους σε μια μάχη του πολέμου, ο Όττο και η Άννα Κουάνγκελ αποφασίζουν να αντισταθούν στον Χίτλερ και τους Ναζί. Αρχίζουν να γράφουν ανώνυμα μηνύματα που καλούν τον λαό να ξεσηκωθεί ενάντια στον Χίτλερ και διαδηλώσουν κατά των Ναζί και τα αφήνουν σε γραμματοκιβώτια σ’ όλη την πόλη. Σύντομα ένας επιθεωρητής της Γκεστάπο αναλαμβάνει να εξιχνιάσει το ποιος κρύβεται πίσω από τα μηνύματα. 
Σκηνοθεσία: Vincent Perez
Πρωταγωνιστούν: Daniel Brühl, Emma Thompson, Brendan Gleeson
Τρέιλερ: https://youtu.be/J_OEAAbgOh4  

BLOOD FATHER: ΒΙΑΙΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ (BLOOD FATHER)

Περίληψη: H 17χρονη Lydia είναι ο στόχος ενός ανελέητου ανθρωποκυνηγητού. Ο φίλος της είναι έμπορος ναρκωτικών και την έχει παγιδέψει σε μια πλεκτάνη εξαιτίας της οποίας ένα καρτέλ ναρκωτικών την αναζητά παντού γιατί θεωρεί ότι έχει κλέψει χρήματα. Ο μοναδικός της σύμμαχος είναι ο πατέρας της. Ο ίδιος έχει μπλεξίματα με τον νόμο, έχει υπάρξει κατάδικος, μα πάνω απ΄όλα είναι αποφασισμένος να προστατεύσει την κόρη του. Έστω και για πρώτη φορά στη ζωή του, σκοπεύει να κάνει το σωστό.
Σκηνοθεσία: Jean-François Richet
Πρωταγωνιστούν: Mel Gibson, Erin Moriarty, Diego Luna

7 ΛΕΠΤΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ (A MONSTER CALLS)

Περίληψη: Ο Κόνορ είναι 12 ετών και θα πρέπει να διαχειριστεί την πολύ σοβαρή ασθένεια της μητέρας του, πράγμα που τον αναγκάζει να περνάει πολύ χρόνο με την καθόλου συμπαθή γιαγιά του. Επιπλέον έχει να αντιμετωπίσει τον καθημερινό εκφοβισμό από τους συμμαθητές του ενώ ο πατέρας του βρίσκεται μίλια μακριά με νέα σύζυγο και άλλο παιδί. Ξαφνικά ένα βράδυ, λίγο μετά τα μεσάνυχτα ένα τέρας εμφανίζεται στο παράθυρο του Κόνορ και απαιτεί από αυτόν να τον ακούσει. Θα του διηγηθεί τρεις ιστορίες και μετά ως αντάλλαγμα θα πρέπει ο Κόνορ να του διηγηθεί την δική του ιστορία. Μια άγρια και ταυτόχρονα τρυφερή ταινία για το κουράγιο, την πίστη και την αλήθεια.
Σκηνοθεσία: J.A. Bayona
Πρωταγωνιστούν: Sigourney Weaver, Felicity Jones, Lewis MacDougall
Τρέιλερ: https://youtu.be/LvklM51aA4c 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δείτε επίσης

Ο Ταχυδρόμος των Βιβλίων

 από την Γεωργία Παπαδοπούλου Περιγραφή: Ο βιβλιοπώλης Καρλ Κόλχοφ παραδίδει βιβλία σε σπίτια ορισμένων πελατών του τις βραδινές ώρες, αφού...