Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016

Νέες Ταινίες Στους Κινηματογράφους (Κυκλοφορούν 07/01/2016)

από την Γεωργία Παπαδοπούλου

Οι Μισητοί 8 (The Hateful 8)

Περίληψη: Mετά τον Εμφύλιο Πόλεμο, μία ετερόκλητη ομάδα ανθρώπων, που αποτελείται από κυνηγούς επικηρυγμένων, φυγάδων και ανθρώπων του νόμου, βρίσκουν καταφύγιο σε μια ορεινή στάση κατά τη διάρκεια μιας χιονοθύελλας και μπλέκονται σε μία πλεκτάνη προδοσίας και απάτης.
Σκηνοθεσία: Quentin Tarantino
Πρωταγωνιστούν: Samuel L. Jackson, Kurt Russell, Jennifer Jason Leigh








Το Μεγάλο Σορτάρισμα (The Big Short) 

Περίληψη: Στα τέλη του 2008 έσκασε η φούσκα της αμερικάνικης κτηματαγοράς, συμπαρασύροντας την παγκόσμια οικονομία και οδηγώντας στη χειρότερη κρίση των τελευταίων 80 ετών. Τέσσερις αουτσάιντερ μικροεπενδυτές (ένας αθυρόστομος αναλυτής, ένας αντικοινωνικός γιατρός με ταλέντο στα μακροοικονομικά, δυο πιτσιρικάδες μικροεπενδυτές που έστησαν μια επιχείρηση στο γκαράζ του σπιτιού τους κι ένας τραπεζίτης που αξιοποίησε προς ίδιον όφελος μια πληροφορία) διαπιστώνουν αυτό που οι τράπεζες, τα ΜΜΕ και η αμερικανική κυβέρνηση αρνούνταν να δουν, δηλαδή την επικείμενη κατάρρευση της παγκόσμιας οικονομίας.
Σκηνοθεσία: Adam McKay
Πρωταγωνιστούν: Christian Bale, Steve Carell, Ryan Gosling, Brad Pitt

1 σχόλιο:

Δείτε επίσης

Ο Ταχυδρόμος των Βιβλίων

 από την Γεωργία Παπαδοπούλου Περιγραφή: Ο βιβλιοπώλης Καρλ Κόλχοφ παραδίδει βιβλία σε σπίτια ορισμένων πελατών του τις βραδινές ώρες, αφού...